Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

Classic Center

Classic Center

Royalenfield Klub Danmark

Dansk Veteranbil Klub

Dream Machines

Småbilklubben

Dansk DKW Club

Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Alfa Romeo 2000 Touring Spider
Year: 1960
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Condition: Very good

Supplerende oplysninger:
Alfa Romeo 2000 Touring Spider – tyg lige på navnet en gang til. Flashback til La Dolce Vita, det afslappede liv ved Rivieraen og god stil i overflod kommer frem. Billig var den ikke ved præsentationen i 1958 – 50% dyrere end en Mercedes 220 SE og 6 gange dyrere end en VW type 1 – her var virkelig tale om en håndbygget luksusbil, produceret hos Carrozzeria Touring i Milano, der også havde designet bilen. Produceret som en 2 personers model frem til 1961, herefter som 2+2. Motoren var en videreudvikling af Alfas berømte 1900 motor med dobbelt overliggende knastaksler der sidenhen blev grundstenen for de berømte Nord-motorer, her med dobbelt karburatorer samt højere kompression, hvilket gav 113 hk. Med en lækkert fungerende 5 trins gearkasse – som var helt ekstraordinært på det tidspunkt – blev det flotte design akkompagneret med den lækreste mekanik for tiden .

Dette eksemplar er europæisk, hvilket ses på de 2 luftindtag samt krom listerne langs siden. Bilen er gennemgribende restaureret i karosseri og kabine, og fremstår som en af de fineste Touring eksemplarer vi har set. Lakeringen i ”Rosso Amaranto” klæder det smukke karosseri og kabinen med matchende beige læderindtræk og det skønne store tynde trærat – naturligvis fra Nardi – gør det til en fornøjelse at tilbringe tid i bilen. Også kalechen er helt ny.

Bag rattet er det en fornøjelse at cruise rundt med kalechen nede. Der er godt træk i motoren og indsugningslyden fra de dobbelte karburatorer bliver man aldrig træt af at lytte til. Samtidig er bilen meget komfortabel at køre i og der er helt klart en masse italiensk ”Dolce Vita” forbundet med bilen. I det hele taget er kombinationen af en relativt tidssvarende køreoplevelse , udsynet henover det smukke instrumentbræt samt motorhjelmens 2 indsugningskanaler en dejlig cocktail, som man kun kan blive glad for.

Leveres nysynet og indregistreret.
Kontakt os for pris mv. på info@stelvio.dk


Price:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Back
Dealer:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Phone 1: 32120380
Phone 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24
[...]

Back Tip a frend Forward