Hovedmenu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Nyhedsbrev

...

...

ShopUSA

Forlaget Veterania

RallyInfo

Dansk Veteranbil Klub

Læborg Autohandel - 24 års veteranbilerfaring

Tønder Veteran Klub

Youngtimer

Classic-bike

MG MGB GT
MG MGB GT
MG MGB GT MG MGB GT MG MGB GT
MG MGB GT MG MGB GT MG MGB GT
MG MGB GT MG MGB GT MG MGB GT
MG MGB GT
Årgang: 1968
Kørte Kilometer:
Stelnummer:
Stand: Meget god

Supplerende oplysninger:
Der er mange årsager til den succes MG oplevede med deres B-model og den kolossale popularitet den nyder som klassiker i dag. Med det selvbærende karrosseri slap MG på en gang af med den raslen og rysten, der var en uløselig del af en køretur i de tidligere modeller med separat chassisramme og man fik samtidig et meget stivere og mere vridningsstabilt karrosseri. Man skal ikke færdes længe i den londonske trafik, for at få øje på de mange MGB’er, der stadig bruges som hverdagsbiler af både ældre og unge med sans for stil og som i MGB’en får et driftsikkert, billigt og fremfor alt karakterfuldt alternativ til de moderne, kønsløse biler i den mere budgetvenlige del af prisskalaen. Det er måske netop den særlige blanding af nyt og gammelt, der gør en MGB så charmerende. Reservedelssituationen er vel nærmest unik for en klassisk bil og faktisk mere rigelig i dag, end da bilen var ny. Alt kan fås denne bil. Lige fra standarddele til et kæmpe udbud af upgrades til undervogn, motor, interiør og eksteriør. Fra British Motor Heritage endda nye, komplette karosserier i alle versioner, der i realiteten gør det muligt at bygge sig en ‘fabriksny’ MGB helt fra grunden, hvis det var det man ville.

Med hjælp fra Pininfarina fik MG lavet en ikke bare meget køn, men også praktisk lille 2+2 coupe version af den åbne MGB roadster, som oprindeligt var baseret på et Frua design. Straks man sætter sig ind denne bil, finder man sig til rette i en god kørestilling. Den intime kabine er ikke stor, men man bliver hurtigt forsikret om funktionaliteten og får uvægerligt en følelse af pålidelig enkelhed. Så længe der kun skal transporteres 2 mennesker og måske et mindre barn, er bilen tilmed yderst praktisk som hverdagsbil. Med et godt moment på motoren, klarer bilen ubesværet de længere ture og den store bagklap sluger let det store lørdagsindkøb inklusive ølkasser og indkøbsposer.

Bilen her kom oprindeligt fra USA til Danmark tilbage i 1987. Udgangspunktet var en kerne sund bil, der de første mange år levede sit liv stille hos sin ejer. I 2005 blev den dog gennemgribende renoveret herhjemme af en entusiast, inklusive komplet lakering, ny mekanik samt interiør. Alt fremstår stadig yderst velholdt selv om der er gået nogle år siden den blev renoveret. Køreoplevelsen giver et solidt indtryk, og kombineret med den friske klassiske lyd er MG’en bare en glad bil at køre. Leveres nysynet og indregistreret med nummerplader til sin nye ejer.


Pris:

Flere Annoncer fra denne annoncør       Tilbage
Forhandler:
Stelvio Automobili
Att: Stelvio Automobili
Måløv Værkstedsby 93
2760 Måløv
Danmark

Telefon 1: 32120380
Telefon 2: 
Fax: 
E-Mail:  Kontakt sælger

E-Mail: info@stelvio.dk
Hjemmeside: http://www.stelvio.dk


Placering af postnummeret - 2760

Map24




[...]

Tilbage Tip en ven Fremad