Main Menu
 Bladet
 Køb-/salgsannoncer
 Annoncering
 Øvrig Info
 Rejser
Newsletter

...

...

ShopUSA

RallyInfo

Nyheder
[...]
Advarsel igen – pas på når du handler med udlandet - Indsat d. 31-08-2022

Det er overordentligt beklageligt, at vi igen skal advare mod kriminelle udenlandske personer der interesserer sig for at købe på VeteranPosten.dk

Fup, svindel og humbug - Kriminalitet kender ingen grænser

Vi er igen blevet bekendt med, at nogle af vore annoncører har modtaget henvendelser fra, typisk England og det sydlige Europa, om køb af nogle annoncerede biler, motorcykler. Desværre er der dog lige den lille - ikke uvæsentlige krølle på købet – at du først vil modtage betaling af den speditør der skal komme og afhente det købte. Speditøren henviser så til at en stor del af pengene er overført til din bankkonto, og det på trods af at du på intet tidspunkt har oplyst din bankkonto.

Det er desværre ikke første gang vi på VeteranPosten hører om dette fænomen, men grundet den sidste tids tiltagende aktivitet på området har vi fundet det nødvendigt igen at udsende denne advarsel.

Ikke alle har kriminelle hensigter

Vi skal dog samtidig gøre opmærksom på, at der handles ganske meget fra VeteranPosten på tværs af landegrænser, specielt med Tyskland, Holland og Sverige på helt normalt vis dvs. med kontanter og bankoverførsel eller en kombination af begge dele. Vi finder det derfor uhensigtsmæssigt at udelukke udenlandske købere fra en mail-kontakt til vore annoncører.

Vi beklager, at der gennem VeteranPosten.dk formidles kontakter af denne art, men vi vil til enhver tid forsøge at hindre denne i det omfang dette er muligt indenfor ”Cyber space”.


Back


VeteranPosten
JUNI

Forlaget Veterania
Green Ford A
Back Tip a frend Forward